Grant: E kam bёrё Chelsean njё ekip mё tё mirё

16/02/2009 22:49

Ish-menaxheri i Chelseat, Avram Grant
Ish-menaxheri i Chelseat, Avram Grant, ka lavdëruar veten pёr sukseset e tij si menaxher i Chelseat.

“Shikoni faktet, lojtarёt ishin shumё tё mirё vitin e kaluar, ndërsa para se tё vija unё nuk ishin aq tё mirё. Shpirti i tyre ishte shumё i mirё dhe nuk mund tё thoni se ndonjëri prej lojtarёve vitin e kaluar nuk dha 100% pёr Chelsean. Nuk ka qenë vetëm puna ime, por ka qenë angazhim ekipor”, thotë Grant.

“Struktura e Chelseat ёshtё e mirë edhe nëse njerëzit nuk mendojnë kështu. Kur kemi pasur sukses, kjo ishte njё punё e pёrbashkёt”, ka shtuar izraeliti.

Sё fundi flitet pёr njё rikthim tё Avram Grant tek Porsmouth, ku ishte angazhuar si drejtor sportiv para se tё kalonte nё Chelsea.

Back

Search site

© Copyright 2009.All rights reserved.Powered by Zbavitu-24or.Ch