Laptopi ultra i lirë indian në fakt është mashtrim?

08/02/2009 02:45Lajmi për laptopin të cilin e sponsoron qeveria indiane, i cili nuk do të duhej të kushtonte më shumë se 10 dollarë, është dëshmuar të jetë bukur jopreciz, apo troç, tërësisht i gabuar.

Lajmin për “laptopin” e supozuar e kemi publikuar edhe ne, mirëpo tani janë paraqitur të dhënat teknike të cilat japin një pasqyrë krejt tjetër për këtë pajisje.

Siç pohon gazeta “Times of India”, bëhet fjalë për “pajisje për ruajtje të dhënave e cila përmban disa megabajt të dhëna dhe mund të lidhet me laptop”.

Kjo tingëllon të jetë si memoria më e thjeshtë USB flash apo diçka e ngjashme me të, e në mes të këtij lloji të pajisjes dhe një laptopi të vërtetë dallimet janë të pakrahasueshme.

Flitet se kjo pajisje do të mund të ishte baza për laptopin e lirë i cili do të kushtonte rreth 60 dollarë, mirëpo tani për tani nuk do t’i besojmë asnjë gjëje derisa të mos shohim specifikat konkrete teknike.

Back

Search site

© Copyright 2009.All rights reserved.Powered by Zbavitu-24or.Ch