Paraqitet VW Polo i ri

04/03/2009 06:04

Prodhuesi gjerman, Volkswagen, në panairin e automjeteve të Gjenevës ka paraqitur modelin Polo të ri.

Volkswagen Polo i ri do të fillojë të prodhohet në fund të muajit mars, derisa njësitë e para do të shiten gjatë muajit qershor të këtij viti.

Ai do të jetë në dispozicion me shtatë motorë, me fuqi prej 60 deri në 105 kuaj fuqi, prej të cilëve pesë janë tërësisht të ri apo përdoren për herë të parë në këtë model.

Në mesin e motorëve më interesantë janë 1.2-litërshi me turbo-benzinë dhe 105 KF dhe shpenzimin e premtuar prej 5.5 litrash në 100 kilometra, si dhe 1.6 TDI me 90 KF me shpenzim prej vetëm 3.8 litrash në 100 kilometra së bashku me paketën BlueMotion.

Në ofertë, së bashku me motorë të caktuar do të gjendet edhe marshi DSG me shtatë shpejtësi.

Gjermanët pohojnë se siguria në masë të madhe është avancuar në krahasim me paraardhësit e tij, nga e cila Polo i ri është më i lehtë në mesatare prej 7.5%, varësisht nga versioni.

Back

Search site

© Copyright 2009.All rights reserved.Powered by Zbavitu-24or.Ch